Begin 2 Run

Begin 2 Run

Wat is Begin 2 Run?

Alle begin is moeilijk, zeker wanneer het gaat over sporten en het volhouden ervan. Met Begin 2 Run willen we een helpende hand aanbieden om in 15 weken een gezonde conditie op te bouwen en je voldoende motivatie mee te geven om het vol te houden.

In een sociale omgeving beginnen we met maximaal 10 mensen aan een avontuur om in 15 weken een streefdoel van 5 km te kunnen lopen. Vanaf februari 2020 zal ik elke zaterdag tussen 11u en 12u jullie op een individueel niveau begeleiden. Niet iedereen heeft immers hetzelfde niveau en snelheid van het groeien.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens de eerste bepalen we individueel jullie fitheid en conditie. Op basis van deze eerste vaststelling krijg je wekelijks 1 training op maat om op jezelf te trainen in de week. Op zaterdag trainen we dan samen, maar ook hier op je eigen niveau. Er wordt gekeken wat uw niveau is we passen de training aan naar jou met ook op blessure preventie en verbetering. 
De laatste training samen doen we dan een 5 km test waarbij iedereen 5 km zou moeten kunnen lopen. 
Als souvenir bezorgen we ook een gepersonaliseerd diploma en shirt.

Omdat het de bedoeling is dat jullie ook na deze Begin 2 Run blijven lopen, blijf ik ook na de 15 weken ter beschikking voor al uw vragen en opmerkingen.

10 / Week

Begin 2 Run

  • 15 sessies
  • Elke zaterdag van 11u00 tot 12u00
  • Vanaf februari 2020
  • Locatie: Schorre, Oostende

Contact

Bryan Verstraete
0468 41 12 18
Bdynamic.org@gmail.com
Via contactpagina of maak meteen afspraak.

Verplicht veld

Deel jouw ervaring op onze site!