Inspanningstesten

Inspanningstesten?

Wanneer je traint voor bepaalde doelstellingen is het vaak zo dat het moeilijk is om de juiste snelheid tijdens looptrainingen of het juiste gewicht tijdens krachttrainingen te hanteren. Zo wordt er niet alleen inefficiënt, maar vaak ook destructief getraind met zelfs prestatievermindering tot gevolg.  Inspanningstests dienen om iemands prestatievermogen (conditie, lichaamssamenstelling, kracht,..) te meten en op te volgen. Gegevens uit deze tests dienen als maatstaf om correcter en efficiënter te trainen. Momenteel bieden we een veldtest aan om de hartslagzones voor lopers te bepalen en een vetpercentage-meting om het vetpercentage van het lichaam te meten.

Meten vetpercentage

Met een huidplooimeter meten we 7 huidplooien en berekenen we op basis van een wetenschappelijk erkende formule jouw vetpercentage. Deze geeft een idee van het percentage vet in jouw lichaam en geeft een indicatie hoe fit en gezond jouw lichaam is.

20 euro voor 1 persoon / 15 euro bij meerdere personen

Hartslagzones

Via een intensieve (sub)maximale test, hartslagmeter en software meten we jouw conditie op een atletiekpiste. We berekenen voor jouw de hartslagzones waarbinnen je de verschillende types looptrainingen dient lopen en geven je hierover voldoende feedback om aan de slag te gaan jouw conditie gerichter te verbeteren.

50 euro voor 1 persoon / 40 euro bij meerdere personen

Wenst u graag meer info, neem dan meteen contact met ons op via de contact pagina of plan zelf meteen een kennismakingsgesprek via onze afspraak pagina!

Contact

Bryan Verstraete
0468 41 12 18
Bdynamic.org@gmail.com
Via contactpagina of maak meteen afspraak.