Personal Training

Wat is personal training?

Personal Training is een persoonlijke en efficiënte manier om samen vooropgestelde doelen te behalen en op te volgen door middel van een ervaren en mensgerichte trainer.

Waarom personal training?

Vaak bezitten individuen in de huidige maatschappij onvoldoende tijd, motivatie en of kennis om hun doelen te behalen of hun prestaties te verbeteren. Personal training biedt een zeer persoonlijke en gerichte manier om mensen hierbij te helpen.

Waarom kiezen voor Bdynamic?

Bdynamic legt de nadruk op ‘personal’ en ziet het behalen van jouw persoonlijke doelen als een eigen overwinning. Wij schaven onze theoretische en praktische sportkennis steeds bij en brengen jouw trainingen to the next level!

Keuze uit verschillende paketten!

Bij Bdynamic bieden we 3 paketten aan die het best aanleunen bij jouw wensen, nood aan begeleiding en vrije tijd: brons, zilver en goud.
– Brons: Wekelijkse begeleiding met de personal trainer met inspanningstest om basisconditie te bepalen

– Zilver: Tweewekelijkse begeleiding met de personal trainer met inspanningstest om basisconditie te bepalen

– Goud: Bovenop zilver krijg je twee aanvullende trainingsschema’s per week, een bijhorende inspanningstest op het einde van de maand om de progressie te meten en bijsturing mogelijk te maken

Extra maand = 10% korting

Meer info over de trainer?

Volg & like ons via
Facebook & Instagram

Conditionele training

Wat is conditionele training?

Onder conditionele training vallen alle trainingselementen die bijdragen aan de vorming, de verbetering en het behoud van het algemeen en specifieke uithoudingsvermogen. Dit zorgt ervoor dat we de dagelijkse activiteiten beter kunnen trotseren en deze langer kunnen volhouden. Op sportief vlak kunnen we bepaalde activiteiten aan een hogere intensiteit uitvoeren alvorens we vermoeid geraken. 

Is het je doel om een grotere afstand fietsen zonder uitputting? Een snellere eindtijd op een loopwedstrijd van 10 km te hebben? Of wens je gewoon sneller te herstellen van trainingen en/of activiteiten om de blessurekans te verlagen? Dan zijn deze type trainingen ideaal voor jou! Hierbij worden de trainingen steeds afgestemd op het specifieke doel en het niveau van de persoon.

Brons

150 € / maand

Zilver

280 € / maand

Goud

400 € / maand

Trainingen per week

Inspanningstest

Opvolgende inspanningstest

Trainingsschema’s

Feedback hartslagzones

1

2

2

Functionele training

Wat is functionele training?

Onder de noemer functionele trainingen vallen alle trainingselementen die bijdragen aan een verbetering van bewegingen en uitvoeringen gerelateerd aan het dagelijks leven en/of de sport waarin men vooruitgang wil boeken. Voorbeelden hiervan zijn zeer uitéénlopend van aard.

Dien je tijdens je werk vaak zware lasten te heffen en heb je baat bij trainingen gericht op het correct heffen en verstevigen van de spierketen verantwoordelijk voor het heffen? Ben je een voetballer en afhankelijk van snelle reacties en veeleisende explosieve bewegingen? Of heb je als hoogspringer baat bij het behalen van extra sprongkracht? Wij begeleiden jou graag persoonlijk om deze functionele doelen te behalen!

Brons

150 € / maand

Zilver

280 € / maand

Goud

400 € / maand

Trainingen per week

1

2

3

Contact

Bryan Verstraete
0468 41 12 18
Bdynamic.org@gmail.com
Via contactpagina of maak meteen afspraak.